Erik Jager

Innovatiesprint

×

Resultaat

Bedenk, ontwikkel en test nieuwe ideeën in 3 dagen. Zonder hoge kosten en risico’s

Dankzij een innovatiesprint ben je in staat om snel, door de markt gevalideerde, nieuwe producten en diensten te ontwikkelen voor je merk. In drie dagen zetten we ideeën om naar prototypes. Met deze prototypes testen we de kracht van het idee.

Voor de Innovatiesprint hebben we ons laten inspireren door de Design Sprint methode van Google Ventures. Een bewezen methodiek die jou in staat stelt om in een kort tijd een prototype te ontwikkelen die antwoord geeft op je vraagstuk. Natuurlijk doen we veel samen, maar in de tussentijd blijven wij doorgaan met de uitwerking zodat jij goed voorbereid aan de slag kunt gaan met je eindgebruikers.

In drie dagen zetten we ideeën om naar prototypes.

Voor wie?

Ben jij dit?

Herken je, je als directeur, ondernemer of manager in de volgende vragen:

  • Hoe ontwikkel ik nieuwe concepten om mijn concurrent voor te zijn?
  • Hoe weet ik welke ideeën het beste zijn voor mijn merk?
  • Hoe kan ik een idee snel omzetten naar een concreet product of dienst?
  • Hoe haal ik snel rendement uit mijn ideeën / concepten?
  • Hoe ontwikkel ik een methode om snel innovaties binnen mijn organisatie door te ontwikkelen?

Dan helpt het ‘Innovatiesprint’-programma je verder.

Het programma

Programma

Het programma start met een oriënterend gesprek. Tijdens dit gesprek worden gezamenlijke ambities geformuleerd. Er wordt dieper in gegaan op de behoefte en ambitie van je organisatie. Samen maken we een plan van aanpak om deze ambities te realiseren.

Ready
De eerste dag staat in het teken van het verwerven van inzichten. Doelstellingen worden geformuleerd, inzichten verworven en een strategie wordt geschreven.

Set
Deze dag bestaat volledig uit storyboarding. Aan de hand van inzichten / ideeën bedenken we oplossingen voor je vraagstuk. Samen maken we keuzes met welke oplossingen we verder gaan.

Go!
We gaan je concept bij je doelgroep testen. Je idee wordt gevalideerd. Dankzij de verworden inzichten voeren we verbeteringen door om het concept nog verder te verbeteren.

Zij gingen je voor

Logo KNVB
Logo DBS Automotive