Erik Jager

Merkstrategie bureau better brands

Stap voor stap werken aan de juiste merkstrategie

×

Merkstrategie bureau

Wil je aan de slag met een onderscheidend merkverhaal, een heldere positionering of een uitdagende purpose statement? Better brands is een merkstrategie bureau gespecialiseerd in de ontwikkeling en realisatie van een doordachte merkstrategie voor jou organisatie. Mijn kennis en middelen stellen jou in staat een strategie te ontwikkelen die past bij je wensen en doelen.

 Van merkstrategie naar praktische toepasbaarheid

De ontwikkeling van een merkstrategie begint bij de basis. Waar sta je als merk voor en waar ga je voor? Wat ligt je onderscheidende vermogen en wat is je unieke karakter? Of je een merkstrategie ontwikkeld voor een heldere positionering of om je purpose statement boven water te krijgen; het maakt niet uit. Door de identiteit van je merk samen te vaten in een kort en krachtig merkdocument zorgen we ervoor dat je merk opvalt en eruit springt. Dus geen uitgebreid rapport, maar een praktisch document waarmee je in staat bent je verhaal kort en krachtig door te vertellen. Een nieuwe merkstrategie stelt je in staat om met een frisse blik aan de slag te gaan met het succes van je merk!

Onze werkwijze

De ontwikkeling van een merkstrategie doen we in 4 stappen:
Stap 1: merkoriëntatie
Stap 2: merkdocument
Stap 3: merkconcept
Stap 4: merkbeleving

Dankzij dit stappenplan bouwen we je merk op vanaf de basis tot een plan van uitvoering waarmee je de regie houdt op de manier waarop je als merk gezien wilt worden. Lees hier meer over het merkstrategie stappenplan.

Ik wil aan de slag!

Een juiste merkstrategie essentieel is voor het succes van je organisatie.

Merkstrategie bureau met ruime ervaring

Ik ben Erik Jager, eigenaar van better brands. Met better brands werk ik vanuit de overtuiging dat merken de sleutel zijn naar een betere wereld. Al meer dan 10 jaar heb ik voor diverse merken in verschillende markten gewerkt en geadviseerd. Wat ik in die jaren geleerd heb? Dat een juiste merkstrategie essentieel is voor het succes van een organisatie.

Better brands is een merkstrategie bureau die iedere dag bezig is met vraagstukken op het gebied van merkstrategie in de breedste zin van het woord. Door strategisch naar je merk te kijken ben ik in staat keuzes te maken waarmee je merk een betekenisvolle plek in de wereld weet te verkrijgen. Zo dragen we bij aan een betere en meer verbonden wereld.

Zij gingen je voor

Logo KNVB
Logo DBS Automotive