Resultaat

Dankzij een innovatiesprint ben je in staat om snel, door de markt gevalideerde, nieuwe producten en diensten te ontwikkelen voor je merk. In drie dagen zetten we ideeën om naar prototypes. Met deze prototypes testen we de kracht van het idee.

Voor de Innovatiesprint hebben we ons laten inspireren door de Design Sprint methode van Google Ventures. Een bewezen methodiek die jou in staat stelt om in een kort tijd een prototype te ontwikkelen die antwoord geeft op je vraagstuk. Natuurlijk doen we veel samen, maar in de tussentijd blijven wij doorgaan met de uitwerking zodat jij goed voorbereid aan de slag kunt gaan met je eindgebruikers.

Voor wie?

Herken je, je als directeur, ondernemer of manager in de volgende vragen:
– Hoe ontwikkel ik nieuwe concepten om mijn concurrent voor te zijn?
– Hoe weet ik welke ideeën het beste zijn voor mijn merk?
– Hoe kan ik een idee snel omzetten naar een concreet product of dienst?
– Hoe haal ik snel rendement uit mijn ideeën / concepten?
– Hoe ontwikkel ik een methode om snel innovaties binnen mijn organisatie door te ontwikkelen?

Dan helpt het ‘Innovatiesprint’-programma je verder.

Programma

Het programma start met een oriënterend gesprek. Tijdens dit gesprek worden gezamenlijke ambities geformuleerd. Er wordt dieper in gegaan op de behoefte en ambitie van je organisatie. Samen maken we een plan van aanpak om deze ambities te realiseren.

Ready

De eerste dag staat in het teken van het verwerven van inzichten. Doelstellingen worden geformuleerd, inzichten verworven en een strategie wordt geschreven.

Set

Deze dag bestaat volledig uit storyboarding. Aan de hand van inzichten / ideeën bedenken we oplossingen voor je vraagstuk. Samen maken we keuzes met welke oplossingen we verder gaan.

Go!

We gaan je concept bij je doelgroep testen. Je idee wordt gevalideerd. Dankzij de verworden inzichten voeren we verbeteringen door om het concept nog verder te verbeteren.

Meer weten?

10 + 5 =

Meer informatie

Vul het contactformulier in of neem contact op via onderstaande gegevens.

Adres: Nieuwe Kazernelaan 17 – Ede
Telefoon: +31 (0)6 144 33 583
Email: info@betterbrands.nl

Even kennis maken?

Waarom? Hoe? Welke? Wie? De vraag achter de vraag doorgronden om zo de logica te vinden. Dat is wat mij dagelijks bezig houdt. Waarom? omdat sommige antwoorden die gegeven worden niet altijd logisch zijn. Soms te makkelijk lijken of soms beter, eerlijker, verantwoorder, efficiënter beantwoord kunnen worden.

Mijn natuurlijke nieuwsgierigheid gecombineerd met mijn passie om merken verder te helpen resulteert in Better Brands. Een bureau voor het realiseren van positieve impact. Organisaties waar ik in het verleden voor gewerkt heb:

Erik Jager

Erik Jager