Resultaat

Dankzij een design sprint ben je in staat om in vijf stappen een vraagstuk om te zetten naar een nieuw product of dienst. Op de laatste dag testen we een oplossing (in de vorm van een prototype) bij de doelgroep. Hiermee wordt inzicht verschaft over de kracht van het idee.

De Design Sprint is een methodiek die mede ontwikkeld is door Google Ventures (gv.com). Een bewezen methodiek die de afgelopen jaren breeduit omarmd is door organisaties om nieuwe producten en diensten te ontwikkelen.

Voor wie?

Herken je, je als directeur, ondernemer of manager in de volgende vragen:
– Ik ben op zoek naar een oplossing voor een probleem
– Hoe ontwikkel ik nieuwe concepten om mijn concurrent voor te zijn?
– Hoe weet ik welke ideeën het beste zijn voor mijn merk?
– Hoe weet ik welke ideeën passen bij de behoefte van mijn gebruikers?
– Hoe ontwikkel ik een methode om snel innovaties binnen mijn organisatie door te ontwikkelen?

Dan helpt de samenwerking met better brands (Design Sprint bureau) je verder.

Programma

Het programma start met een oriënterend gesprek. Tijdens dit gesprek worden gezamenlijke ambities geformuleerd. Er wordt dieper in gegaan op de behoefte en ambitie van je organisatie. Samen maken we een plan van aanpak om deze ambities te realiseren.

1. begrijpen

De eerste dag staat in het teken van het verwerven van inzichten. Doelstellingen worden geformuleerd, inzichten verworven en een strategie wordt geschreven.

2. schetsen - 3. beslissen

Deze fasen bestaan uit het schetsen van ideeën / oplossingen voor je vraagstuk. Vervolgens wordt samen een keuze gemaakt welke oplossing(en) verder uitgewerkt wordt in een prototype.

4. prototype - 5. valideren

We zetten je oplossing om naar een prototype. Afhankelijk van je oplossing zoeken we hier de juiste personen bij. Vervolgens gaan we je prototype testen bij je doelgroep. De respons van de doelgroep geeft inzicht in een vervolg.

Meer weten?

6 + 12 =

Meer informatie

Vul het contactformulier in of neem contact op via onderstaande gegevens.

Adres: Nieuwe Kazernelaan 17 - Ede
Telefoon: +31 (0)6 144 33 583
Email: info@betterbrands.nl

Even kennis maken?

Waarom? Hoe? Welke? Wie? De vraag achter de vraag doorgronden om zo de logica te vinden. Dat is wat mij dagelijks bezig houdt. Waarom? omdat sommige antwoorden die gegeven worden niet altijd logisch zijn. Soms te makkelijk lijken of soms beter, eerlijker, verantwoorder, efficiënter beantwoord kunnen worden.

Mijn natuurlijke nieuwsgierigheid gecombineerd met mijn passie om merken verder te helpen resulteert in Better Brands. Een bureau voor het realiseren van positieve impact. Organisaties waar ik in het verleden voor gewerkt heb:

Erik Jager

Erik Jager